Website NIET meer in gebruik

Lessenrooster

Pilates

Inschrijven groepslessen

Klassieke pilates. Je eerste keer?

Iedereen (jong, oud, sportief, niet sportief, etc.) start in de beginnersreeks. Van zodra je klaar bent voor het volgende level schuif je door 😉

Maakte je reeds kennis met de klassieke manier van pilates op een andere plek? Contacteer me dan op hello@saskiafaelens.com. We zien dan binnen welke groep jij het beste past 😉

Personal Training

 

 

Pilates
Pilates
90€ / uur

Alle personal training momenten zijn momenteel volgeboekt tem na de herfstvakantie. Voor nieuwe aanvragen na deze periode mag u contact opnemen.

Pilates

Levels

Beginners – Mobility

Deze reeks is ideaal voor mensen die rekening dienen te houden met (verschillende) fysieke zaken.
Nog meer dan in de beginnersgroep wordt er accent op individuele noden gelegd. Wat niet betekent dat beginners niet welkom zijn. Integendeel! 😉

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij mij en om hieraan te voldoen worden er maximaal 6 personen in deze reeks toegelaten.

Indien de wens er is, kan je tijdens of na deze reeks altijd beslissen om over te stappen naar een beginners of beginners/basic reeks. Deze beslissing gebeurt in onderling overleg.

Beginners

In deze reeks leer je de matoefeningen op aangepast tempo, met oog voor detail en gebruik van touch techniques, zodat je op een kwalitatieve manier je basis kan opbouwen.

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij mij en aangezien dit je eerste stappen zijn in pilates worden er maximaal 6 personen toegelaten in deze reeks.

Indien de wens er is, kan je tijdens of na deze reeks altijd beslissen om te blijven bij de beginners reeks of over te stappen naar beginners/basic of basic level. Deze beslissing gebeurt in onderling overleg.

Beginners going to Basic

Van zodra je een basis opgebouwd hebt tijdens de beginnersreeks kan je overstappen naar dit level.

In dit level worden stelselmatig alle oefeningen van de basisreeks toegevoegd en wordt het tempo evenredig verhoogd. 

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij mij. Er worden dan ook maximaal 8 personen per les toegelaten.

Basic

Van zodra je een stevige basis opgebouwd hebt tijdens de beginnersreeks kan je overstappen naar het basis level. Basis is GEEN beginners level. Dit is al een hoog en stevig level. Vervolgens kan je hier enkel op instappen als je reeds voldoende bewust en krachtig bent.

In dit level worden alle extra oefeningen van de basisreeks toegevoegd, volgen er stevige variaties op de oefeningen en wordt het tempo stap per stap opgedreven. 

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij mij. Er worden dan ook maximaal 8 personen per les toegelaten.

Basic/Intermediate & Intermediate

Je kan enkel intekenen op dit level indien je mét diepe kennis van jouw connecties voelt meer uitdaging nodig te hebben.

De intermediate oefeningen worden toegevoegd. De reeds gekende oefeningen worden aangepast om de moeilijkheidsgraad te verhogen. In deze reeks zal de nadruk steeds meer op flow liggen en benutten van de dieper liggende connecties.

Kwaliteit staat boven kwantiteit bij mij. In deze les worden maximaal 8 personen per les toegelaten.

Locaties

SF – Healing & movement center / Kompasplein 20 – 1B, 9000 Gent / Nieuwe Dokken

Inschrijven

Heb je interesse en wens je je in te schrijven?
Contacteer mij dan via deze fiche.