Voor wie?

Energetische healing is voor iedereen die openstaat dieper in zichzelf te gaan kijken naar het waarom van hun gevoel, klachten, …

Mentale klachten

Laag zelfbeeld, faalangst, burn-out, depressie, relatieproblemen, blokkerende gedragspatronen, verlies van een dierbare, …

Fysieke klachten

Darmklachten, spijsverteringsproblemen, zuuroprispingen, migraine aanvallen, fibromyalgie, slaapstoornissen, chronisch vermoeidheidssyndroom, verslaving, rugpijn, gewrichtspijnen, …

Verloop van een sessie

Gesprek

We starten met een moment van intuning. Hierbij krijg ik beelden door en/of boodschappen die voor jou op dat ogenblik belangrijk zijn. Tijdens het daarop volgende gesprek bespreken we dit verder. Ik maak je tevens bewust van de energie die je naar jezelf en naar anderen brengt. Om vervolgens aan te geven welke zaken jou voeding geven en welke niet.

Als laatste kijken we hoe je met dit alles kan omgaan om verdere blokkadevorming te voorkomen en genezing te bekrachtigen.

Tafelwerk

In dit gedeelte wordt er niet gesproken en lig je op de massagetafel.
Je houdt hierbij je kleren aan en je ogen (indien dit ok is voor jou) gesloten.

Ik ga dieper in op de blokkades die ik onder andere voelde tijdens ons gesprek. Dit doe ik door met mijn handen boven je lichaam te zweven. Ik raak je dus niet aan. Tenzij ik doorkrijg dat dit belangrijk is om toch te doen. Dit is dan om fysieke blokkades (rug, nek, schouders, enkels,…) weg te werken. Er zal jou steeds gevraagd worden of dit ok is voor jou.

Tijdens dit gedeelte ga ik naar jouw energetische blokkades en werk ik deze weg waar mogelijk. Op die manier kan jouw energetische energie terug doorstromen en zal je je een pak lichter voelen.

Feedback

Alles wat ik doorgekregen heb (boodschappen, beelden, onverwerkte gebeurtenissen, etc.) tijdens het tafelwerk wordt met je gedeeld, afgetoetst en besproken.

Prijs

Particulieren

75€ / uur
Per bijkomend kwartier wordt er 19€ bijgeteld.

 

Bedrijven

Prijs op aanvraag.

Good to know

  • Veel informatie

Het kan zijn dat je overweldigd bent door alle informatie die tot jou komt. Neem dus gerust iets mee om notities te nemen. Indien ook dat moeilijker gaat voor jou, mag je de sessie opnemen. Houd hierbij wel rekening dat de opname enkel voor individueel gebruik bestemd is.

 

  • Na elke sessie drink je best véél water. 

Je systeem laat na de sessie nog heel wat los en met water zorg je ervoor dat de afvloeiing vlotter en vollediger verloopt.

 

  • Plan niets meer in direct na een sessie

Tijdens een sessie worden er zowel mentaal als in diepere lagen van je onderbewustzijn dingen geraakt. Het heeft tijd nodig om in te werken en een plaats te krijgen. Plan je agenda dus zeker niet vol direct na een sessie.

 

  • Een sessie kan nog een tijd nawerken

Soms kan een sessie zodanig krachtig zijn dat deze weken nadien nog inwerkt. Wees in dit proces vooral zacht voor jezelf, neem voldoende tijd als er iets omhoog gekomen is en weet dat het ok is. Je bent jezelf aan het genezen en houd in gedachten: als je het nu niet doet, komt het sowieso terug.

 

  • Moe of vol leven? 

Hoe je je voelt na een sessie kan heel verschillend zijn. Je kan je vol energie voelen of juist enorm moe. Wees ook hier zacht naar jezelf en geef jezelf wat je nodig hebt op dat ogenblik. Rust is weldegelijk rust.

 

  • Een pijntje er bij? 

Tijdens een healing kan het zijn dat de losgelaten pijnen niet geheel door vloeien en zich op je fysiek lichaam vast zetten. Maak dan een afspraak bij je osteopaat of fasciatherapeut. Deze zal je verlichting geven.

Contact

Wens je een sessie te boeken, heb je vragen of heb je interesse in een workshop rond energetische bewustzijn?