Healing

 

Category:

Beschrijving

Website NIET meer in gebruik!

Voor wie?

Energetische healing is voor iedereen die openstaat dieper in zichzelf te gaan kijken naar het waarom van hun gevoel, klachten, …

Mentale klachten

Laag zelfbeeld, faalangst, burn-out, depressie, relatieproblemen, blokkerende gedragspatronen, verlies van een dierbare, …

Fysieke klachten

Darmklachten, spijsverteringsproblemen, zuuroprispingen, migraine aanvallen, fibromyalgie, slaapstoornissen, chronisch vermoeidheidssyndroom, verslaving, rugpijn, gewrichtspijnen, …

Verloop van een sessie

Gesprek

We starten met de algemene schouwing:
Je zegt je naam twee keer luidop (voornaam achternaam) en na het moment van intuning geef ik jou door wat het beeld en de bijkomende boodschappen waren.

Als tweede is er de channeling:
Hiermee ga ik in contact met een hogere intelligentie. Ik adviseer je vragen voor te bereiden en dit moment ten volle te benutten. Er is geen juist of fout in vraagstelling. Je stelt alle vragen die je wenst te stellen.

Het is aan te raden om de algemene beschouwing en de channeling op te nemen, zodat je het op een later moment nog eens kan beluisteren.

Als laatste kijken we hoe je met de verkregen informatie kan omgaan om jouw genezing te bekrachtigen.

Tafelwerk

In dit gedeelte wordt er niet gesproken en lig je op de massagetafel.
Je houdt hierbij je kleren aan en je ogen (indien dit ok is voor jou) gesloten.

Ik ga dieper in op de blokkades die ik onder andere voelde tijdens ons gesprek en doorkwamen tijdens de channeling. Dit doe ik door met mijn handen boven je lichaam te zweven. Ik raak je dus niet aan. Tenzij ik doorkrijg dat dit belangrijk is om toch te doen. Er zal jou steeds gevraagd worden of dit ok is voor jou.

Tijdens dit gedeelte ga ik naar jouw energetische blokkades en werk ik deze weg waar mogelijk. Op die manier kan jouw energetische energie terug doorstromen en zal je je een pak lichter voelen.

Nabespreking

Alles wat ik doorgekregen heb (boodschappen, beelden, etc.) tijdens het tafelwerk wordt met je gedeeld en besproken.

Prijs

Particulieren

150€ / 45min à 1uur
Langer dan 60 min – verrekening per minuut.

 

Bedrijven

Prijs op aanvraag.
Facturatie aanvraag en gegevens dienen bij het moment van de boeking doorgegeven te worden. Nadien kan er geen facturatie meer opgemaakt worden.

Boekingen

Boeken van een sessie

Zie onderstaand het online boekingsysteem.
Je houdt best rekening met volgende:
* Op vaste tijdstippen worden enkele maanden vrijgezet om in te boeken.
* Indien er niets meer openstaat, betekent dit dat het VOLZET is.
* Wens je op de hoogte gehouden te worden van de datum waarop de volgende maanden vrijgezet worden. Neem dan contact op via  mail.

Zie zeker ook de algemene voorwaarden  voor het annulatiebeleid.

Boek hier je sessie

150,00

Good to know

  • Veel informatie

Het kan zijn dat je overweldigd bent door alle informatie die tot jou komt. Neem dus gerust iets mee om op te nemen. Houd hierbij wel rekening dat de opname enkel voor individueel gebruik bestemd is.

 

  • Na elke sessie drink je best véél water. 

Je systeem laat tijdens en vooral na de sessie nog heel wat los en met water zorg je ervoor dat de afvloeiing vlotter en vollediger verloopt. Krijg je ergens fysiek pijn? Lees dan: “een pijntje bij?” hieronder.

 

  • Plan niets meer in direct na een sessie

Tijdens een sessie worden er zowel mentaal als in diepere lagen van je onderbewustzijn dingen geraakt. Het heeft tijd nodig om in te werken en een plaats te krijgen. Plan je agenda dus zeker niet vol direct na een sessie. Een ZALIG ME-time moment voor jezelf 😉

 

  • Een sessie kan nog een tijd nawerken

Soms kan een sessie weken nadien nog inwerken. Wees in dit proces vooral zacht voor jezelf, neem voldoende tijd om alles te verwerken, ookal kan je het niet allemaal plaatsen.Je bent jezelf aan het genezen en houd in gedachten: als je het nu niet doet, komt het wel terug op een ander moment. 😉

 

  • Moe of vol leven? 

Je kan je na een sessie vol energie of juist enorm moe voelen. Wees ook hier zacht naar jezelf en geef jezelf wat je nodig hebt op dat ogenblik. Rust is wel degelijk rust.

 

  • Een pijntje er bij? 

Tijdens een healing kan het zijn dat de losgelaten pijnen niet geheel door vloeien en zich op je fysiek lichaam vast zetten. Maak dan een afspraak bij je osteopaat of manueel therapeut. Deze zal je verlichting geven. De osteopaat waarmee ik samenwerk kan je terugvinden onder de rubriek ‘ondersteuners’.

 

  • “Is 1 sessie voldoende?”

Elk individu reageert anders op de healings. Ik kan dus niet zeggen hoe jij wel/niet zal reageren op een sessie. De kans dat je er na 1 sessie ‘van af’ zal zijn, is klein. Ik werk op verschillende lagen en die tonen zich vaak niet allemaal vanaf de eerste sessie. Als je direct van punt A naar Z wenst te gaan, is het niet aan te raden een healing te doen. Respecteer je proces en besef dat geduld hierin een kostbaar gegeven is.

Locatie

Healing sessies / Praktijk Saskia Faelens / Halvemaanstraat 133, 9000 Gent

VANAF 7 SEPTEMBER: SF Healing & Movement Center, Kompasplein 20 – 1B, 9000 Gent (@Nieuwe Dokken)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Healing” te beoordelen